Op1 gemist? ''Russen probeerden informatie te krijgen door dichtbij de bron te komen''

Op1 gemist? ''Russen probeerden informatie te krijgen door dichtbij de bron te komen''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? ''Russen probeerden informatie te krijgen door dichtbij de bron te komen'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Pieter Cobelens is oud-directeur van de militaire inlichtingendienst en vertelt in Op1 over de motivatie van de Russen om te infiltreren in de Tweede Kamer. ''Als er iemand is die heel dichtbij zit kunnen ze bijvoorbeeld informatie krijgen over MH17 en de Krim.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ''Russen probeerden informatie te krijgen door dichtbij de bron te komen''

Pieter Cobelens is oud-directeur van de militaire inlichtingendienst en vertelt in Op1 over de motivatie van de Russen om te infiltreren in de Tweede Kamer. ''Als er iemand is die heel dichtbij zit kunnen ze bijvoorbeeld informatie krijgen over MH17 en de Krim.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''Russen probeerden informatie te krijgen door dichtbij de bron te komen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier