Op1 gemist? ''Voor 2030 één miljoen huizen bouwen''

Op1 gemist? ''Voor 2030 één miljoen huizen bouwen''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? ''Voor 2030 één miljoen huizen bouwen'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Al jaren is er een tekort aan woningen in Nederland. NVM-baas Onno Hoes laat zich in Op1 uit over het probleem. ''Als de verschillende overheidspartijen niet één agenda hebben over hoeveel woningen, voor welke doelgroepen en waar, dan wordt het heel lastig. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ''Voor 2030 één miljoen huizen bouwen''

Al jaren is er een tekort aan woningen in Nederland. NVM-baas Onno Hoes laat zich in Op1 uit over het probleem. ''Als de verschillende overheidspartijen niet één agenda hebben over hoeveel woningen, voor welke doelgroepen en waar, dan wordt het heel lastig.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''Voor 2030 één miljoen huizen bouwen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier