Sportlab Sedoc gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sportlab Sedoc gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sportlab Sedoc gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuw seizoen van Sportlab Sedoc analyseert Gregory Sedoc met wetenschappers tot in de kleinste details de potentieel gouden races van vier Nederlandse medaillekandidaten op de Olympische Spelen in Tokio komende zomer. Elke vrijdag om 22:20 uur op NPO 2. EremetaalDe komende weken zoekt hij uit hoe de kans op eremetaal nog niet iets groter kan worden. Bijvoorbeeld voor windsurfer Kiran Badloe, paralympische triatleet Jetze Plat en sprinter Dafne Schippers. WetenschapIn de eerste aflevering gebruikt Gregory de wetenschap om wielrenster Annemiek van Vleuten een grotere kans te geven om goud op de Olympische tijdrit te winnen. KlimaatkamerIn de windtunnel van de Universiteit van Eindhoven vindt Gregory uit wat de meest aerodynamische houding op de tijdritfiets is. Ook kijkt hij naar kleding en doet hij in de klimaatkamer van de VU een uitputtende fietstest. Daarnaast spreekt hij Van Vleuten, op de fiets, over haar vorm. Sportlab Sedoc gemist? Dít gebeurt er bij stress Bekijk deze video » Beau gemist? Gregory Sedoc over Sportlab Sedoc Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuw seizoen van Sportlab Sedoc analyseert Gregory Sedoc met wetenschappers tot in de kleinste details de potentieel gouden races van vier Nederlandse medaillekandidaten op de Olympische Spelen in Tokio komende zomer. Elke vrijdag om 22:20 uur op NPO 2.

Eremetaal
De komende weken zoekt hij uit hoe de kans op eremetaal nog niet iets groter kan worden. Bijvoorbeeld voor windsurfer Kiran Badloe, paralympische triatleet Jetze Plat en sprinter Dafne Schippers.

Wetenschap
In de eerste aflevering gebruikt Gregory de wetenschap om wielrenster Annemiek van Vleuten een grotere kans te geven om goud op de Olympische tijdrit te winnen.

Klimaatkamer
In de windtunnel van de Universiteit van Eindhoven vindt Gregory uit wat de meest aerodynamische houding op de tijdritfiets is. Ook kijkt hij naar kleding en doet hij in de klimaatkamer van de VU een uitputtende fietstest. Daarnaast spreekt hij Van Vleuten, op de fiets, over haar vorm.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sportlab Sedoc

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sportlab Sedoc gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier