Nick, Simon & Kees: Take a chance on me gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nick, Simon & Kees: Take a chance on me gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nick, Simon & Kees: Take a chance on me gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Kees tol in Take A Chance On Me: "En of dat true was!" Bekijk deze video » Take A Chance On Me: Kees Tol knapt uit elkaar van enthousiasme Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me: Nick en Simon spelen favoriete nummer van Kees Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees: Take a chance on me: Nick & Simon met Gimme! Gimme! Gimme! Bekijk deze video » In de derde aflevering van de muzikale trip van Nick, Simon en Kees over ABBA duiken nog dieper in de beginjaren van de band. Jonge Anni-FridNick, Simon en Kees stappen in de bus naar Torshälla, het dorp waar Anni-Frid in opgroeide. Daar hebben ze een afspraak met Eva Axelsson, en lokale journalist die veel research heeft gedaan naar de jeugd van Frida en haar zelfs een keer heeft mogen interviewen. PuberOok bezoeken ze een jeugdcentrum in een buitenwijk van Stockholm waar Benny, het muzikale genie van de band als puber zijn eerste stappen in de muziek zette. De mannen kijken naar beeldmateriaal van een wel hele spannende film waar Benny en Björn aan meewerkten. Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me: Zweedse taal lijkt erg op Volendams Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me: Nick & Simon treden op met Waterloo Bekijk deze video »
Uitzending :
Nick, Simon & Kees: Take a chance on me gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de derde aflevering van de muzikale trip van Nick, Simon en Kees over ABBA duiken nog dieper in de beginjaren van de band.

Jonge Anni-Frid
Nick, Simon en Kees stappen in de bus naar Torshälla, het dorp waar Anni-Frid in opgroeide. Daar hebben ze een afspraak met Eva Axelsson, en lokale journalist die veel research heeft gedaan naar de jeugd van Frida en haar zelfs een keer heeft mogen interviewen.

Puber
Ook bezoeken ze een jeugdcentrum in een buitenwijk van Stockholm waar Benny, het muzikale genie van de band als puber zijn eerste stappen in de muziek zette. De mannen kijken naar beeldmateriaal van een wel hele spannende film waar Benny en Björn aan meewerkten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick, Simon & Kees: Take a chance on me gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier