I Can See Your Voice: Jim Bakkum bloednerveus: ''Sta hier peentjes te zweten''

I Can See Your Voice: Jim Bakkum bloednerveus: ''Sta hier peentjes te zweten''

<em>I Can See Your Voice</em>: Jim Bakkum bloednerveus: ''Sta hier peentjes te zweten'' Jim Bakkum vindt het duet in I Can See Your Voice ontzettend spannend. Samen met de 23-jarige Fabiano zingt hij het nummer 'Goud' van Suzan en Freek. Angst''Stel hij kan uiteindelijk niet zingen dan sta ik hier peentjes te zweten,'' zegt Jim tegen Carlo Boszhard. Zijn angst wordt bevestigd: de software developer blijkt geen zuivere noot te kunnen zingen. Jim valt op zijn knieën terwijl het geschreeuw doorgaat. Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
I Can See Your Voice: Jim Bakkum bloednerveus: ''Sta hier peentjes te zweten''

Jim Bakkum vindt het duet in I Can See Your Voice ontzettend spannend. Samen met de 23-jarige Fabiano zingt hij het nummer 'Goud' van Suzan en Freek.

Angst
''Stel hij kan uiteindelijk niet zingen dan sta ik hier peentjes te zweten,'' zegt Jim tegen Carlo Boszhard. Zijn angst wordt bevestigd: de software developer blijkt geen zuivere noot te kunnen zingen. Jim valt op zijn knieën terwijl het geschreeuw doorgaat.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice: Jim Bakkum bloednerveus: ''Sta hier peentjes te zweten'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier