LuckyTV: het beste van Máxima, van de kroning tot Lech

LuckyTV: het beste van Máxima, van de kroning tot Lech

We kunnen we stellen dat mede dankzij Máxima LuckyTV zo'n enorm succes is geworden. Met haar vijftigste verjaardag in zicht is er dan ook geen beter moment voor Sander van de Pavert, Mister LuckyTV, om zijn archieven eens in te duiken en de allerbeste video's van onze koningin nogmaals met het publiek te delen. Wat te denken van het interview rondom de kroning of de vakantie van de Oranjes in Lech? Daarnaast ging Van de Pavert donderdagavond bij Beau in op het ontstaan van de kenmerkende hinniklach van onze vorstin.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: het beste van Máxima, van de kroning tot Lech We kunnen we stellen dat mede dankzij Máxima LuckyTV zo'n enorm succes is geworden. Met haar vijftigste verjaardag in zicht is er dan ook geen beter moment voor Sander van de Pavert, Mister LuckyTV, om zijn archieven eens in te duiken en de allerbeste video's van onze koningin nogmaals met het publiek te delen. Wat te denken van het interview rondom de kroning of de vakantie van de Oranjes in Lech? Daarnaast ging Van de Pavert donderdagavond bij Beau in op het ontstaan van de kenmerkende hinniklach van onze vorstin. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 mei terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Máxima zingt luidkeels mee met OG3NE (video) Bekijk deze video »
TV :
LuckyTV: het beste van Máxima, van de kroning tot LechCommentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: het beste van Máxima, van de kroning tot Lech of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier