Beau gemist? Edwin Smulders achterhaalde Máxima's mobiele nummer

Beau gemist? Edwin Smulders achterhaalde Máxima's mobiele nummer

Paparazzo Edwin Smulders trachtte vanaf 1999 zijn allereerste foto van Máxima te maken, nadat bekend werd dat zij de nieuwe vriendin van Willem-Alexander was: "Uiteindelijk kwam ik in New York terecht en toen was ze er niet maar ik achterhaalde wel haar mobiele nummer." Wat er daarna gebeurde en hoe dat resulteerde in een prachtig plaatje hoor je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Edwin Smulders achterhaalde Máxima's mobiele nummer Paparazzo Edwin Smulders trachtte vanaf 1999 zijn allereerste foto van Máxima te maken, nadat bekend werd dat zij de nieuwe vriendin van Willem-Alexander was: "Uiteindelijk kwam ik in New York terecht en toen was ze er niet maar ik achterhaalde wel haar mobiele nummer." Wat er daarna gebeurde en hoe dat resulteerde in een prachtig plaatje hoor je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 mei terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Edwin Smulders achterhaalde Máxima's mobiele nummer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Edwin Smulders achterhaalde Máxima's mobiele nummer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier