Goedemorgen Nederland: De rol van Iran in conflict Israël en Palestijnen

Goedemorgen Nederland: De rol van Iran in conflict Israël en Palestijnen

De situatie in Israël blijft zeer explosief. Het Israëlische leger en Hamas voerden voor de vierde nacht op rij over en weer aanvallen uit, en ook Libanon vuurde vannacht raketten af. Rechtsgeleerde Afshin Ellian verwacht dat de Palestijnen en Israëliers na een aantal onrustige dagen weer zullen samenwerken. "Die bereidheid is er”, zegt hij. Maar, voor een permanente oplossing wijst hij naar wapenbeheersing.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: De rol van Iran in conflict Israël en Palestijnen De situatie in Israël blijft zeer explosief. Het Israëlische leger en Hamas voerden voor de vierde nacht op rij over en weer aanvallen uit, en ook Libanon vuurde vannacht raketten af. Rechtsgeleerde Afshin Ellian verwacht dat de Palestijnen en Israëliers na een aantal onrustige dagen weer zullen samenwerken. "Die bereidheid is er”, zegt hij. Maar, voor een permanente oplossing wijst hij naar wapenbeheersing. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Van Haga en Smolders reageren op afsplitsing: “Hoopten randje Baudet te verminderen” Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Mark Koster spreekt vol lof over oorlogsfilm ‘De Oost’ Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: De rol van Iran in conflict Israël en Palestijnen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: De rol van Iran in conflict Israël en Palestijnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier