Kees tol in Take A Chance On Me: "En of dat true was!"

Kees tol in Take A Chance On Me: "En of dat true was!"

Nick & Simon en Kees Tol eten in een restaurant waar Benny en Frida van ABBA vaak hebben gegeten. Ze vragen hiernaar bij de serveerster, maar die is hier niet van op de hoogte. Wel is ze een grote ABBA-fan. Kees vraagt haar favoriete nummer, welke Chiquitita is. Hij zingt het voor haar, maar ze rent snel weg.

Bekijk de video van Nick en Simon hieronder.

Kees tol in <em>Take A Chance On Me</em>: &quot;En of dat true was!&quot; Nick & Simon en Kees Tol eten in een restaurant waar Benny en Frida van ABBA vaak hebben gegeten. Ze vragen hiernaar bij de serveerster, maar die is hier niet van op de hoogte. Wel is ze een grote ABBA-fan. Kees vraagt haar favoriete nummer, welke Chiquitita is. Hij zingt het voor haar, maar ze rent snel weg. Bekijk de video van Nick en Simon hieronder. Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me: Nick & Simon treden op met Waterloo Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me: Nick en Simon zingen S.O.S. Bekijk deze video »

Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees tol in Take A Chance On Me: "En of dat true was!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier