Lang Leve de Liefde: "We mankeren beide wat, jij hebt een dikke neus!"

Lang Leve de Liefde: "We mankeren beide wat, jij hebt een dikke neus!"

De kijkers van Lang Leve de Liefde krijgen maar geen genoeg van het oudste koppel van het programma. Wim en Winny zijn beiden in de 90, maar nog flink bijdehand!

<em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;We mankeren beide wat, jij hebt een dikke neus!&quot; De kijkers van Lang Leve de Liefde krijgen maar geen genoeg van het oudste koppel van het programma. Wim en Winny zijn beiden in de 90, maar nog flink bijdehand! Er mankeert wat aanWanneer het stel praat over hoe ze vroeger veel sjans hadden, vertelt Wim dat ze wel beiden wat mankeren. Bij Winny is dat haar grote neus, volgens hem. Hij durft wel! Winny reageert er echter nauwelijks op. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Wim (93) en Willy (91) vallen in slaap tijdens tv-kijken Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Wim en Winny hebben beiden oorlog meegemaakt Bekijk deze video »

Er mankeert wat aan
Wanneer het stel praat over hoe ze vroeger veel sjans hadden, vertelt Wim dat ze wel beiden wat mankeren. Bij Winny is dat haar grote neus, volgens hem. Hij durft wel! Winny reageert er echter nauwelijks op.

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: "We mankeren beide wat, jij hebt een dikke neus!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier