Petit Chateau: Montana schildert niet binnen de lijntjes, Maxime is boos

Petit Chateau: Montana schildert niet binnen de lijntjes, Maxime is boos

In het programma Petit Chateau gaan de dochters van Martien Meiland aan de slag om babykamers te stylen. Dit gaat uiteraard niet altijd goed en de serie bevat dan ook veel gekibbel van de dames.

<em>Petit Chateau</em>: Montana schildert niet binnen de lijntjes, Maxime is boos In het programma Petit Chateau gaan de dochters van Martien Meiland aan de slag om babykamers te stylen. Dit gaat uiteraard niet altijd goed en de serie bevat dan ook veel gekibbel van de dames. Binnen de lijntjesMontana Meiland heeft nogal wat moeite met binnen de lijntjes verven, want ze moet werken met een veel te grote kwast. Maxime Meiland snapt niet hoe ze dit nou weer voor elkaar krijgt en zegt dat ze veel voorzichtiger moet verven. Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Petit Chateau: Familie in tranen door babykamer van Meiland-zussen Bekijk deze video » Petit Chateau: Montana en Maxime Meiland doen inspiratie op bij het circus Bekijk deze video »

Binnen de lijntjes
Montana Meiland heeft nogal wat moeite met binnen de lijntjes verven, want ze moet werken met een veel te grote kwast. Maxime Meiland snapt niet hoe ze dit nou weer voor elkaar krijgt en zegt dat ze veel voorzichtiger moet verven.

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Petit Chateau: Montana schildert niet binnen de lijntjes, Maxime is boos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier