Máxima 50 met Matthijs van Nieuwkerk: "Ik at stiekem bitterballen met een pruik op"

Máxima 50 met Matthijs van Nieuwkerk: "Ik at stiekem bitterballen met een pruik op"

Onze Koningin Máxima wordt 50 jaar oud en zal voor deze gelegenheid een intiem interview geven met Matthijs van Nieuwkerk. Iedereen wacht met spanning, maar gelukkig zijn er alvast wat sneak peek's te vinden.

<em>Máxima 50</em> met Matthijs van Nieuwkerk: &quot;Ik at stiekem bitterballen met een pruik op&quot; Onze Koningin Máxima wordt 50 jaar oud en zal voor deze gelegenheid een intiem interview geven met Matthijs van Nieuwkerk. Iedereen wacht met spanning, maar gelukkig zijn er alvast wat sneak peek's te vinden. Bitterballen eten en Nederlands lerenMáxima vertelt dat ze vroeger nog wel eens met een vriendin door Nederland ging touren. Dit kon ze natuurlijk niet zomaar doen, dus ging ze undercover. Ze vertelt dat ze wel eens met een zwarte pruik op in een café heeft gezeten en bitterballen heeft gegeten. Zo kon ze ook goed haar Nederlands leren. Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Koningin Máxima en Matthijs van Nieuwkerk gaan groot Tv-interview geven Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk interviewt Máxima, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Bitterballen eten en Nederlands leren
Máxima vertelt dat ze vroeger nog wel eens met een vriendin door Nederland ging touren. Dit kon ze natuurlijk niet zomaar doen, dus ging ze undercover. Ze vertelt dat ze wel eens met een zwarte pruik op in een café heeft gezeten en bitterballen heeft gegeten. Zo kon ze ook goed haar Nederlands leren.

Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Máxima 50 met Matthijs van Nieuwkerk: "Ik at stiekem bitterballen met een pruik op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier