Frank Lammers over tripjes naar schoonheidsspecialist voor film 'Ferry'

Frank Lammers over tripjes naar schoonheidsspecialist voor film 'Ferry'

Frank Lammers en Elise Schaap vertellen over de voorbereidingen voor de film Ferry. Ze moesten er 15 jaar jonger uitzien, dus Lammers ging naar de schoonheidsspecialiste en de sportschool. Schaap vertelt dat ze de mode van die tijd echt vreselijk vond, omdat haar string steeds uit haar broek uitstak.

De film Ferry is vanaf nu te zien op Netflix.

<em>Frank Lammers</em> over tripjes naar schoonheidsspecialist voor film 'Ferry' Frank Lammers en Elise Schaap vertellen over de voorbereidingen voor de film Ferry. Ze moesten er 15 jaar jonger uitzien, dus Lammers ging naar de schoonheidsspecialiste en de sportschool. Schaap vertelt dat ze de mode van die tijd echt vreselijk vond, omdat haar string steeds uit haar broek uitstak. De film Ferry is vanaf nu te zien op Netflix. Bekijk ook Zien: Frank Lammers ontevreden over Elise Schaap: "Is het weer niet goed?" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank Lammers over tripjes naar schoonheidsspecialist voor film 'Ferry' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier