RTLZ: We mogen weer reizen, maar waar kunnen we eigenlijk naartoe?

RTLZ: We mogen weer reizen, maar waar kunnen we eigenlijk naartoe?

<em>RTLZ</em>: We mogen weer reizen, maar waar kunnen we eigenlijk naartoe? We mogen weer naar het buitenland, maar er zijn nauwelijks landen waar we zonder problemen heen kunnen. Werkgevers zijn ook niet enthousiast over de reisplannen van hun werknemers. Want als die onverhoopt tóch in quarantaine moeten, draaien werkgevers op voor de kosten. Bekijk de video van RTLZ hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? ''Voor 2030 één miljoen huizen bouwen'' Bekijk deze video » Op1 gemist? ''Nederland moet er alles aan doen om grutto te behouden'' Bekijk deze video » Zien: Hélène Hendriks wil ooit nog WK of Olympische Spelen presenteren Bekijk deze video »
Nieuws :
RTLZ: We mogen weer reizen, maar waar kunnen we eigenlijk naartoe?

We mogen weer naar het buitenland, maar er zijn nauwelijks landen waar we zonder problemen heen kunnen. Werkgevers zijn ook niet enthousiast over de reisplannen van hun werknemers. Want als die onverhoopt tóch in quarantaine moeten, draaien werkgevers op voor de kosten.

Bekijk de video van RTLZ hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTLZ: We mogen weer reizen, maar waar kunnen we eigenlijk naartoe? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier