Bekijk hier de finish van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021

Bekijk hier de finish van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021

Bekijk hier de finish van etappe 7 van de <em>Giro d’Italia 2021</em> Caleb Ewan heeft zijn tweede etappezege in de Giro d’Italia te pakken. In Termoli was de Australiër niet in te halen. Davide Cimolai eindigde tweede, Tim Merlier werd derde. Dylan Groenewegen was als zevende de beste Nederlander. Bekijk de finish van de zevende etappe van de Giro d'Italia hierboven. Bekijk ook Zien: Tom Dumoulin gaat weer wielrennen en aast op Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: Pieter Serry aangereden tijdens koers Giro d'Italia (video) Bekijk deze video » Zien: Gino Mäder wint zesde etappe Giro d'Italia (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bekijk hier de finish van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021

Caleb Ewan heeft zijn tweede etappezege in de Giro d’Italia te pakken. In Termoli was de Australiër niet in te halen. Davide Cimolai eindigde tweede, Tim Merlier werd derde. Dylan Groenewegen was als zevende de beste Nederlander.

Bekijk de finish van de zevende etappe van de Giro d'Italia hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de finish van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier