De Vooravond gemist? Heleen van Royen is geobsedeerd door beleggen in cryptocurrencies

De Vooravond gemist? Heleen van Royen is geobsedeerd door beleggen in cryptocurrencies

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Heleen van Royen is geobsedeerd door beleggen in cryptocurrencies Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Heleen van Royen is geobsedeerd door beleggen in cryptocurrencies. "Ik ben er mee begonnen om van een andere obsessie af te komen: corona. (...) Ik heb al zoveel obsessies gehad." Van Royen vertelt bij De Vooravond wat volgens haar de charme is van beleggen in cryptocurrencies. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Heleen van Royen is geobsedeerd door beleggen in cryptocurrencies

Heleen van Royen is geobsedeerd door beleggen in cryptocurrencies. "Ik ben er mee begonnen om van een andere obsessie af te komen: corona. (...) Ik heb al zoveel obsessies gehad." Van Royen vertelt bij De Vooravond wat volgens haar de charme is van beleggen in cryptocurrencies.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Heleen van Royen is geobsedeerd door beleggen in cryptocurrencies of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV