Jellie Brouwer leest in De Vooravond voor uit erotische podcast

Jellie Brouwer leest in De Vooravond voor uit erotische podcast

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Jellie Brouwer leest in <em>De Vooravond</em> voor uit erotische podcast Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De erotische podcast wordt steeds populairder. Jellie Brouwer heeft de mooiste radiostem van Nederland en daarom las ze een stukje voor uit een podcast van het platform Rouze. "Vanwege het vroege tijdstip houden we het een beetje netjes." Gelukkig eindigde het stuk met een cliffhanger. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jellie Brouwer leest in De Vooravond voor uit erotische podcast

De erotische podcast wordt steeds populairder. Jellie Brouwer heeft de mooiste radiostem van Nederland en daarom las ze een stukje voor uit een podcast van het platform Rouze. "Vanwege het vroege tijdstip houden we het een beetje netjes." Gelukkig eindigde het stuk met een cliffhanger.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jellie Brouwer leest in De Vooravond voor uit erotische podcast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier