Video: prins Harry laat zich negatief uit over opvoeding Britse koningshuis

Video: prins Harry laat zich negatief uit over opvoeding Britse koningshuis

Prins Harry heeft zich opnieuw negatief uitgelaten over het Britse koningshuis. Na het Oprah-interview is er al veel losgelaten over de familie, maar Harry doet er nog een schepje bovenop tijdens een podcast met acteur Dax Shepard.

Video: <em>prins Harry</em> laat zich negatief uit over <em>opvoeding</em> Britse koningshuis Prins Harry heeft zich opnieuw negatief uitgelaten over het Britse koningshuis. Na het Oprah-interview is er al veel losgelaten over de familie, maar Harry doet er nog een schepje bovenop tijdens een podcast met acteur Dax Shepard. OpvoedingPrins Harry is niet blij met zijn opvoeding en wil er dan ook alles aandoen om dit niet door te geven: "We moeten niet met vingers gaan wijzen, maar als het op opvoeding aankomt: Als ik gekwetst of heb geleden omdat m'n ouders zijn gekwetst of hebben geleden, dan wil ik die cyclus doorbreken en het niet verder doorgeven." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: prins Harry laat zich negatief uit over opvoeding Britse koningshuis

Opvoeding
Prins Harry is niet blij met zijn opvoeding en wil er dan ook alles aandoen om dit niet door te geven: "We moeten niet met vingers gaan wijzen, maar als het op opvoeding aankomt: Als ik gekwetst of heb geleden omdat m'n ouders zijn gekwetst of hebben geleden, dan wil ik die cyclus doorbreken en het niet verder doorgeven."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: prins Harry laat zich negatief uit over opvoeding Britse koningshuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier