De Vooravond: dit is waarom de ene coronapatiënt doodziek is, en de andere niet

De Vooravond: dit is waarom de ene coronapatiënt doodziek is, en de andere niet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: dit is waarom de ene coronapatiënt doodziek is, en de andere niet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Artsen Jeroen den Dunnen en Menno de Winther ontdekten waarom de ene coronapatiënt doodziek is, terwijl de ander bijna nergens last van heeft. Ze leggen het uit bij De Vooravond. Ook vertellen ze hoe die ontdekking leidde tot de constatering dat een bepaald medicijn kan helpen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: dit is waarom de ene coronapatiënt doodziek is, en de andere niet

Artsen Jeroen den Dunnen en Menno de Winther ontdekten waarom de ene coronapatiënt doodziek is, terwijl de ander bijna nergens last van heeft. Ze leggen het uit bij De Vooravond. Ook vertellen ze hoe die ontdekking leidde tot de constatering dat een bepaald medicijn kan helpen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: dit is waarom de ene coronapatiënt doodziek is, en de andere niet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier