Bandleden De Dijk bij De Vooravond: "Wij maken onze liedjes op democratische wijze"

Bandleden De Dijk bij De Vooravond: "Wij maken onze liedjes op democratische wijze"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Bandleden <em>De Dijk</em> bij <em>De Vooravond</em>: &quot;Wij maken onze liedjes op democratische wijze&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Dijk schrijft liedjes op democratische wijze. Dat vertelden de bandleden vanavond in De Vooravond. Zij waren te gast in de vaste vrijdagrubriek van de talkshow. Ze spraken over optreden, schrijven en ze speelden nieuwe muziek. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bandleden De Dijk bij De Vooravond: "Wij maken onze liedjes op democratische wijze"

De Dijk schrijft liedjes op democratische wijze. Dat vertelden de bandleden vanavond in De Vooravond. Zij waren te gast in de vaste vrijdagrubriek van de talkshow. Ze spraken over optreden, schrijven en ze speelden nieuwe muziek.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bandleden De Dijk bij De Vooravond: "Wij maken onze liedjes op democratische wijze" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier