RTL Boulevard: voetbalhelden te zien in nieuwe serie Villa Oranje

RTL Boulevard: voetbalhelden te zien in nieuwe serie Villa Oranje

Vier voetbalhelden in één villa, dat maakt de nieuwe Videoland-serie 'Villa Oranje'. Wesley Sneijder, Dirk Kuijt, Johnny Heitinga en Mark van Bommel zijn te zien in de gloednieuwe serie. Ze vertrekken samen naar Ibiza en daar kijken ze nog eens terug op hun voetbalcarrière. Ook blikken ze vooruit op het aankomende EK. Drank, muziek, gelach, veel muziek en tranen zijn te zien in de serie.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De gloednieuwe serie Villa Oranje is vanaf 14 mei te zien op Videoland.

<em>RTL Boulevard</em>: voetbalhelden te zien in nieuwe serie <em>Villa Oranje</em> Vier voetbalhelden in één villa, dat maakt de nieuwe Videoland-serie 'Villa Oranje'. Wesley Sneijder, Dirk Kuijt, Johnny Heitinga en Mark van Bommel zijn te zien in de gloednieuwe serie. Ze vertrekken samen naar Ibiza en daar kijken ze nog eens terug op hun voetbalcarrière. Ook blikken ze vooruit op het aankomende EK. Drank, muziek, gelach, veel muziek en tranen zijn te zien in de serie. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De gloednieuwe serie Villa Oranje is vanaf 14 mei te zien op Videoland.
TV :
RTL Boulevard: voetbalhelden te zien in nieuwe serie Villa Oranje


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: voetbalhelden te zien in nieuwe serie Villa Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier