De Vooravond: Ruud bedenkt in De Minuut van Ruud tv-programma's met dode BN'ers

De Vooravond: Ruud bedenkt in De Minuut van Ruud tv-programma's met dode BN'ers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Ruud bedenkt in <em>De Minuut van Ruud</em> tv-programma's met dode BN'ers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ruud heeft in zijn Minuut van Ruud wel ideeën over nieuwe televisieprogramma's. "En nu lijkt dit een grappige video, maar over twee jaar zijn deze tv-programma's er waarschijnlijk!" Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Ruud bedenkt in De Minuut van Ruud tv-programma's met dode BN'ers

Ruud heeft in zijn Minuut van Ruud wel ideeën over nieuwe televisieprogramma's. "En nu lijkt dit een grappige video, maar over twee jaar zijn deze tv-programma's er waarschijnlijk!"

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Ruud bedenkt in De Minuut van Ruud tv-programma's met dode BN'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier