Bekijk hier de samenvatting van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021

Bekijk hier de samenvatting van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021

Bekijk hier de samenvatting van etappe 7 van de <em>Giro d’Italia 2021</em> Caleb Ewan heeft voor de tweede keer de etappezege in de Giro d’Italia te pakken. Davide Cimolai eindigde tweede, Tim Merlier werd derde. Dylan Groenewegen was als de beste Nederlander op plek zeven. Attila Valter behield het roze. Bekijk de samenvatting van etappe 7 van de Giro d'Italia hierboven. Bekijk ook Zien: Pieter Serry aangereden tijdens koers Giro d'Italia (video) Bekijk deze video » Zien: Gino Mäder wint zesde etappe Giro d'Italia (video) Bekijk deze video » Bekijk hier de finish van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bekijk hier de samenvatting van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021

Caleb Ewan heeft voor de tweede keer de etappezege in de Giro d’Italia te pakken. Davide Cimolai eindigde tweede, Tim Merlier werd derde. Dylan Groenewegen was als de beste Nederlander op plek zeven. Attila Valter behield het roze.

Bekijk de samenvatting van etappe 7 van de Giro d'Italia hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de samenvatting van etappe 7 van de Giro d’Italia 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier