Zien: interview met de makers van Netflix-film The Mitchells vs The Machines

Zien: interview met de makers van Netflix-film The Mitchells vs The Machines

Zien: interview met de makers van Netflix-film <em>The Mitchells vs The Machines</em> In The Mitchells vs The Machines moet een doodgewoon gezin de wereld redden van een robot apocalypse. Maar daarbij helpt het niet dat vader en dochter elkaar totaal niet begrijpen. In deze video zie je Vajèn van den Bosch, Peggy Vrijens, Gloria Monserez en Ini Massez: hoe zit het eigenliijk met de generatiekloof in hun gezin? Zij spraken de stemmen in van de nieuwe film. The Mitchells vs The Machines is nu te zien op Netflix. Bekijk ook Ragnarok seizoen 2 vanaf 28 mei te zien op Netflix, bekijk de teaser Bekijk deze video » Bekijk de trailer van 'Fatherhood' met Kevin Hart; vanaf 18 juni op Netflix Bekijk deze video » Nieuwe beelden film 'Ferry': Ferry heeft zinnen gezet op Noa Lang Bekijk deze video »
Film :
Zien: interview met de makers van Netflix-film The Mitchells vs The Machines

In The Mitchells vs The Machines moet een doodgewoon gezin de wereld redden van een robot apocalypse. Maar daarbij helpt het niet dat vader en dochter elkaar totaal niet begrijpen. In deze video zie je Vajèn van den Bosch, Peggy Vrijens, Gloria Monserez en Ini Massez: hoe zit het eigenliijk met de generatiekloof in hun gezin? Zij spraken de stemmen in van de nieuwe film.

The Mitchells vs The Machines is nu te zien op Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: interview met de makers van Netflix-film The Mitchells vs The Machines of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier