Duncan Laurence over Songfestival: "Er hangt hier altijd een soort spanning"

Duncan Laurence over Songfestival: "Er hangt hier altijd een soort spanning"

Duncan Laurence mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het Songfestival-spektakel, hij is ten slotte de reden dat het Songfestival dit jaar op Hollandse bodem plaatsvindt. Hoewel hij dit jaar niet deelneemt aan de wedstrijd voelt het volgens hem nog wel zo: "Ik voel nog een soort van zenuwen, ik denk dat dat hier sowieso hangt."

Bekijk de video van het Songfestival hieronder.

<em>Duncan Laurence</em> over <em>Songfestival</em>: &quot;Er hangt hier altijd een soort spanning&quot; Duncan Laurence mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het Songfestival-spektakel, hij is ten slotte de reden dat het Songfestival dit jaar op Hollandse bodem plaatsvindt. Hoewel hij dit jaar niet deelneemt aan de wedstrijd voelt het volgens hem nog wel zo: "Ik voel nog een soort van zenuwen, ik denk dat dat hier sowieso hangt." Bekijk de video van het Songfestival hieronder. Bekijk ook Schokkende danser bij optreden Jeangu Macrooy: ''Het brengt je even uit balans'' Bekijk deze video » Eurovisiesongfestival: Wat als een deelnemer positief test op corona? Bekijk deze video » Zien: Het Songfestival Top 50 Muziekcafé met Dionne Stax is zaterdag te zien Bekijk deze video »
Songfestival :
Duncan Laurence over Songfestival: "Er hangt hier altijd een soort spanning"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence over Songfestival: "Er hangt hier altijd een soort spanning" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier