Video: Michael van Praag drumt erop los tijdens opening Veronica Inside

Video: Michael van Praag drumt erop los tijdens opening Veronica Inside

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Michael van Praag drumt erop los tijdens opening <em>Veronica Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Michael van Praag was vandaag te gast bij Veronica Inside om te praten over zijn boek Achter de coulissen van het voetbal dat deze week uitkwam. Tijdens de opening drumt hij erop los. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Michael van Praag was vandaag te gast bij Veronica Inside om te praten over zijn boek Achter de coulissen van het voetbal dat deze week uitkwam. Tijdens de opening drumt hij erop los.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Michael van Praag drumt erop los tijdens opening Veronica Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier