Video: Nederlanders boeken massaal vakantie naar buitenland

Video: Nederlanders boeken massaal vakantie naar buitenland

Zaterdag is het zover, dan mogen wij als Nederlanders weer op vakantie naar het buitenland. Daar maken wij dan ook goed gebruik van, Nederlanders boeken massaal een vakantie naar een zonnig oord. "Mensen willen boeken, het is heel druk", aldus de eigenaar van een Grieks reisbureau.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Nederlanders</em> boeken massaal <em>vakantie</em> naar buitenland Zaterdag is het zover, dan mogen wij als Nederlanders weer op vakantie naar het buitenland. Daar maken wij dan ook goed gebruik van, Nederlanders boeken massaal een vakantie naar een zonnig oord. "Mensen willen boeken, het is heel druk", aldus de eigenaar van een Grieks reisbureau. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Caroline van der Plas deze zomer in badpak te bewonderen aan Ierse kust Bekijk deze video » Schrijver Wim Daniels in Op1 over waarom Nederlanders zo graag op vakantie gaan Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Europa wil gratis PCR-test, Nederland is tegen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederlanders boeken massaal vakantie naar buitenland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier