Video: 78-jarige Annie met meerdere messteken om het leven gebracht door buurman

Video: 78-jarige Annie met meerdere messteken om het leven gebracht door buurman

In mei 2019 werd 78-jarige Annie met meerdere messteken doodgestoken door haar buurman. De dader terroriseerde al een langere tijd de flat waar zij beide in woonden. Om die reden is er ook genoeg geklaagd bij de politie: "Er moest eerst wat gebeuren", aldus een van de bewoondsters.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: 78-jarige <em>Annie</em> met meerdere messteken om het leven gebracht door <em>buurman</em> In mei 2019 werd 78-jarige Annie met meerdere messteken doodgestoken door haar buurman. De dader terroriseerde al een langere tijd de flat waar zij beide in woonden. Om die reden is er ook genoeg geklaagd bij de politie: "Er moest eerst wat gebeuren", aldus een van de bewoondsters. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Buren van doodgestoken Rotterdamse man: "Gemeente moet nu echt iets doen!" (video) Bekijk deze video » WNL: Rotterdammer (20) staat terecht in drillrap-zaak Scheveningse Pier Bekijk deze video » Video: deze man vond doodgestoken jongen van 17 jaar oud Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: 78-jarige Annie met meerdere messteken om het leven gebracht door buurman of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier