Video: jeugdtrainer Virgil van Dijk ziet emotie bij oud-pupil na bericht missen EK

Video: jeugdtrainer Virgil van Dijk ziet emotie bij oud-pupil na bericht missen EK

Virgil van Dijk moet dit jaar het EK missen door de gevolgen van een zware blessure, hij is nog niet fit genoeg om te spelen voor Oranje. Zijn oude jeugdtrainer baalt ervan: "Ontzettend jammer als voetballiefhebber." Ook ziet hij dat de speler er zelf ook erg veel moeite mee heeft om dit bericht te moeten brengen aan Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: jeugdtrainer <em>Virgil van Dijk</em> ziet emotie bij oud-pupil na bericht missen <em>EK</em> Virgil van Dijk moet dit jaar het EK missen door de gevolgen van een zware blessure, hij is nog niet fit genoeg om te spelen voor Oranje. Zijn oude jeugdtrainer baalt ervan: "Ontzettend jammer als voetballiefhebber." Ook ziet hij dat de speler er zelf ook erg veel moeite mee heeft om dit bericht te moeten brengen aan Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Veronica Inside: Deze extra spelers moet Oranje meenemen naar het EK Bekijk deze video » Video: Virgil van Dijk licht EK-besluit toe Bekijk deze video » Frank de Boer over voorselectie EK: "Sneu voor Virgil van Dijk" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: jeugdtrainer Virgil van Dijk ziet emotie bij oud-pupil na bericht missen EK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier