Johan Derksen maakt in Veronica Inside zijn selectie voor het EK bekend

Johan Derksen maakt in Veronica Inside zijn selectie voor het EK bekend

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen maakt in <em>Veronica Inside</em> zijn selectie voor het EK bekend Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de uitzending van Veronica Inside van vanavond maakte Johan Derksen de selectie voor het EK-voetbal bekend. "Laat ik die jongens maar niet langer in spanning houden." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de uitzending van Veronica Inside van vanavond maakte Johan Derksen de selectie voor het EK-voetbal bekend. "Laat ik die jongens maar niet langer in spanning houden."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen maakt in Veronica Inside zijn selectie voor het EK bekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier