Video: sauna's niet blij met plek op routekaart kabinet

Video: sauna's niet blij met plek op routekaart kabinet

Versoepelingen zijn aangekondigd, maar dat is weinig goed nieuws voor de sauna's in Nederland. Zij voelen zich gepasseerd door de huidige routekaart zoals die is gepresenteerd door het kabinet. "Ik heb gehuild, ik was zo verdrietig", aldus een van de sauna eigenaren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>sauna's</em> niet blij met plek op <em>routekaart</em> kabinet Versoepelingen zijn aangekondigd, maar dat is weinig goed nieuws voor de sauna's in Nederland. Zij voelen zich gepasseerd door de huidige routekaart zoals die is gepresenteerd door het kabinet. "Ik heb gehuild, ik was zo verdrietig", aldus een van de sauna eigenaren. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Chantal Janzen wil weinig met schoonouders doen: "We gaan niet naar de sauna" Bekijk deze video » Nienke Plas over haar man in de sauna: "Homo's loerden naar jou" (Podcast) Bekijk deze video » Annick Boer bij Beau: "Ik volgde George Clooney de sauna in" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: sauna's niet blij met plek op routekaart kabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier