Veronica Inside: vrouwen mogen in mannenteam spelen, maar mannen niet in vrouwenteam?

Veronica Inside: vrouwen mogen in mannenteam spelen, maar mannen niet in vrouwenteam?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: vrouwen mogen in <em>mannenteam</em> spelen, maar mannen niet in <em>vrouwenteam</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De KNVB heeft beslist dat vrouwen momenteel ook in mannenteams mogen spelen bij de amateurs. Dit is echter voor Johan Derksen een rare redenering: "Waarom mogen vrouwen voortaan meespelen in een mannenteam, maar mannen niet in een vrouwenteam?" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De KNVB heeft beslist dat vrouwen momenteel ook in mannenteams mogen spelen bij de amateurs. Dit is echter voor Johan Derksen een rare redenering: "Waarom mogen vrouwen voortaan meespelen in een mannenteam, maar mannen niet in een vrouwenteam?"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: vrouwen mogen in mannenteam spelen, maar mannen niet in vrouwenteam? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier