Op1 gemist? 7-jarige dochter nierpatiënt Valerie van de Flier kan niet naar school door corona

Op1 gemist? 7-jarige dochter nierpatiënt Valerie van de Flier kan niet naar school door corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? 7-jarige dochter nierpatiënt <em>Valerie van de Flier</em> kan niet naar school door corona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Valerie van de Flier is enorm angstig voor corona omdat ze nierpatiënt is en daarom erg ziek kan worden van het virus. Om die reden kan haar 7-jarige dochter niet naar school en wil ze dat haar dochter zo snel mogelijk gevaccineerd wordt. "Ze wil me graag blijven knuffelen, maar dat kunnen we niet doen wanneer ze buitenkomt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? 7-jarige dochter nierpatiënt Valerie van de Flier kan niet naar school door corona

Valerie van de Flier is enorm angstig voor corona omdat ze nierpatiënt is en daarom erg ziek kan worden van het virus. Om die reden kan haar 7-jarige dochter niet naar school en wil ze dat haar dochter zo snel mogelijk gevaccineerd wordt. "Ze wil me graag blijven knuffelen, maar dat kunnen we niet doen wanneer ze buitenkomt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? 7-jarige dochter nierpatiënt Valerie van de Flier kan niet naar school door corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier