Op1: burgemeester van Schiermonnikoog Ineke van Gent tegen plaatsing stroomkabel

Op1: burgemeester van Schiermonnikoog Ineke van Gent tegen plaatsing stroomkabel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: burgemeester van <em>Schiermonnikoog</em> Ineke van Gent tegen plaatsing stroomkabel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De stroomkabel is hét gesprek van de dag op Schiermonnikoog. Burgemeester Ineke van Gent is tegen de plaatsing van de kabel omdat het de ongerepte natuur zou kunnen verstoren: "Het ecosysteem is heel kwetsbaar en dat verdient ook bescherming", aldus de burgemeester. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: burgemeester van Schiermonnikoog Ineke van Gent tegen plaatsing stroomkabel

De stroomkabel is hét gesprek van de dag op Schiermonnikoog. Burgemeester Ineke van Gent is tegen de plaatsing van de kabel omdat het de ongerepte natuur zou kunnen verstoren: "Het ecosysteem is heel kwetsbaar en dat verdient ook bescherming", aldus de burgemeester.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: burgemeester van Schiermonnikoog Ineke van Gent tegen plaatsing stroomkabel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier