Cornald Maas in Op1 over voorbereiding Songfestival: "Aan grote restricties onderhevig"

Cornald Maas in Op1 over voorbereiding Songfestival: "Aan grote restricties onderhevig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Cornald Maas</em> in <em>Op1</em> over voorbereiding Songfestival: &quot;Aan grote restricties onderhevig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het Songfestival gaat bijna van start en commentator Cornald Maas zit al een week in zijn bubbel in Rotterdam. "Je mag niet naar supermarkten, je bent aan grote restricties onderhevig met veel testen", aldus de Songfestival-commentator. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Cornald Maas in Op1 over voorbereiding Songfestival: "Aan grote restricties onderhevig"

Het Songfestival gaat bijna van start en commentator Cornald Maas zit al een week in zijn bubbel in Rotterdam. "Je mag niet naar supermarkten, je bent aan grote restricties onderhevig met veel testen", aldus de Songfestival-commentator.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cornald Maas in Op1 over voorbereiding Songfestival: "Aan grote restricties onderhevig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier