Veronica Inside gemist? Michael van Praag over boze brief Blatter

Veronica Inside gemist? Michael van Praag over boze brief Blatter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Michael van Praag over boze brief <em>Blatter</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Michael van Praag heeft zijn verhalen als sportbestuurder in een boek gezet. "Lees nou eerst eens wie ik ben en wat ik gedaan heb en kom dan met je oordeel", aldus van Praag over het boek. Ook schreef hij ooit een boze brief aan Blatter, die uiteindelijk nooit verstuurd werd omdat dat slecht zou kunnen zijn voor de KNVB: "De afdeling communicatie zei: Dat moet je zo niet sturen." Ook die is nu wel te lezen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Michael van Praag heeft zijn verhalen als sportbestuurder in een boek gezet. "Lees nou eerst eens wie ik ben en wat ik gedaan heb en kom dan met je oordeel", aldus van Praag over het boek. Ook schreef hij ooit een boze brief aan Blatter, die uiteindelijk nooit verstuurd werd omdat dat slecht zou kunnen zijn voor de KNVB: "De afdeling communicatie zei: Dat moet je zo niet sturen." Ook die is nu wel te lezen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Michael van Praag over boze brief Blatter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier