Maarten van Rossum in Op1 over nieuw seizoen Hier zijn de van Rossems

Maarten van Rossum in Op1 over nieuw seizoen Hier zijn de van Rossems

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Maarten van Rossum in <em>Op1</em> over nieuw seizoen <em>Hier zijn de van Rossems</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Een gloednieuw seizeon van 'Hier zijn de van Rossems' staat weer voor de deur. Maarten van Rossem en familie bezoeken Utrecht, de woonplaats van Maarten. Tijdens een fragment zien we dat de familie van Rossem het moelijk vindt om enthousiast te reageren: "De toon, de gelaadsexpressie die maakt dat mensen dat denken", aldus Maarten. Hier zijn de Van Rossems is op zaterdag 15 mei om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maarten van Rossum in Op1 over nieuw seizoen Hier zijn de van Rossems

Een gloednieuw seizeon van 'Hier zijn de van Rossems' staat weer voor de deur. Maarten van Rossem en familie bezoeken Utrecht, de woonplaats van Maarten. Tijdens een fragment zien we dat de familie van Rossem het moelijk vindt om enthousiast te reageren: "De toon, de gelaadsexpressie die maakt dat mensen dat denken", aldus Maarten.

Hier zijn de Van Rossems is op zaterdag 15 mei om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossum in Op1 over nieuw seizoen Hier zijn de van Rossems of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier