Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Van Rossems brengen deze week een bezoekje aan Nijmegen, met veel geschiedenis en een nieuwbouwwijk. HollywoodHet verhaal van Mariken van Nimwegen kan zo naar Hollywood, menen de Van Rossems. Het standbeeld van Nijmegens beroemdste dochter mag natuurlijk niet ontbreken in deze aflevering. BruggenIn Nijmegen zijn meer verhalen te halen, bijvoorbeeld bij Museum Het Valkhof en bij de Waalbrug. De rijke geschiedenis van Nijmegen zou volgens Maarten trouwens heel goed aan de hand van bruggen beschreven kunnen worden. Daarbij kunnen de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog overigens niet onbesproken blijven. NieuwbouwwijkVincent doet zijn verhaal in een nieuwbouwwijk die dankzij een Cruijffiaanse wet heel goed gelukt is. En naar het bijzondere Huis Wylerberg in Berg en Dal. Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek Bekijk deze video » Hier zijn de Van Rossems gemist? ''Dat geklooi met dat achterlijke Fries'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Van Rossems brengen deze week een bezoekje aan Nijmegen, met veel geschiedenis en een nieuwbouwwijk.

Hollywood
Het verhaal van Mariken van Nimwegen kan zo naar Hollywood, menen de Van Rossems. Het standbeeld van Nijmegens beroemdste dochter mag natuurlijk niet ontbreken in deze aflevering.

Bruggen
In Nijmegen zijn meer verhalen te halen, bijvoorbeeld bij Museum Het Valkhof en bij de Waalbrug. De rijke geschiedenis van Nijmegen zou volgens Maarten trouwens heel goed aan de hand van bruggen beschreven kunnen worden. Daarbij kunnen de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog overigens niet onbesproken blijven.

Nieuwbouwwijk
Vincent doet zijn verhaal in een nieuwbouwwijk die dankzij een Cruijffiaanse wet heel goed gelukt is. En naar het bijzondere Huis Wylerberg in Berg en Dal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hier zijn de Van Rossems

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier