Detectives: The Investigation gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: The Investigation gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: The Investigation gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende drie zaterdagen is de Deense detective-/dramaserie The Investigation wekelijks om 22:10 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 2. De serie is gebaseerd op een wereldwijd bekende Zweedse moord. DuikbootWanneer een zelfgebouwde duikboot wordt vermist, met aan boord de maker en een Zweedse journaliste, start Jens Møller van de Kopenhaagse politie een onderzoek. InterviewDe journaliste blijkt aan boord te zijn gegaan voor een interview met de bouwer van de duikboot. Openbaar aanklager Jakob Buch-Jepsen moet ondertussen met lede ogen toezien hoe een moordverdachte op vrije voeten komt. Duikbootmoordenaar ontsnapt uit Deense gevangenis (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De komende drie zaterdagen is de Deense detective-/dramaserie The Investigation wekelijks om 22:10 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 2. De serie is gebaseerd op een wereldwijd bekende Zweedse moord.

Duikboot
Wanneer een zelfgebouwde duikboot wordt vermist, met aan boord de maker en een Zweedse journaliste, start Jens Møller van de Kopenhaagse politie een onderzoek.

Interview
De journaliste blijkt aan boord te zijn gegaan voor een interview met de bouwer van de duikboot. Openbaar aanklager Jakob Buch-Jepsen moet ondertussen met lede ogen toezien hoe een moordverdachte op vrije voeten komt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Detectives: The Investigation gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier