Veronica Inside: Jan Boskamp woest na ontvangen Ajax cadeau: “Rot toch op man”

Veronica Inside: Jan Boskamp woest na ontvangen Ajax cadeau: “Rot toch op man”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat Ajax de Europa Cup won, ter ere van het jubileum heeft de club uit Amsterdam samen met Jaap Visser een trilogie uitgebracht genaamd ‘Ajax heeft de Europa Cup’. De mannen van Veronica Inside hebben een paar exemplaren gekregen en willen er dolgraag een cadeau geven aan Jan Boskamp.

Tekst gaat verder onder de video.

Veronica Inside: <em>Jan Boskamp</em> woest na ontvangen <em>Ajax</em> cadeau: “Rot toch op man” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat Ajax de Europa Cup won, ter ere van het jubileum heeft de club uit Amsterdam samen met Jaap Visser een trilogie uitgebracht genaamd ‘Ajax heeft de Europa Cup’. De mannen van Veronica Inside hebben een paar exemplaren gekregen en willen er dolgraag een cadeau geven aan Jan Boskamp. Tekst gaat verder onder de video. Rot toch op manJan Boskamp is niet onder de indruk van de trilogie en dat laat hij weten ook: "Wij hebben het pad geëffend voor jullie, rot toch op man!" Boskamp weet niet wat hij hoor wanneer Johan Derksen vertelt dat het boek gemaakt is door een Rotterdamse uitgever: “Koop nooit geen boek meer bij hem.” Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rot toch op man
Jan Boskamp is niet onder de indruk van de trilogie en dat laat hij weten ook: "Wij hebben het pad geëffend voor jullie, rot toch op man!" Boskamp weet niet wat hij hoor wanneer Johan Derksen vertelt dat het boek gemaakt is door een Rotterdamse uitgever: “Koop nooit geen boek meer bij hem.”

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Jan Boskamp woest na ontvangen Ajax cadeau: “Rot toch op man” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier