Video: Dit is waarom er oorlog is tussen Israël en de Palestijnen

Video: Dit is waarom er oorlog is tussen Israël en de Palestijnen

Het geweld in Israël en de Palestijnse gebieden is deze week enorm geëscaleerd. Over en weer zijn er straatgevechten, raketbeschietingen en bombardementen. In onderstaande video wordt uitgelegd waarom het geweld in deze gebieden juist nu weer is opgelaaid.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Dit is waarom er <em>oorlog</em> is tussen <em>Israël</em> en de <em>Palestijnen</em> Het geweld in Israël en de Palestijnse gebieden is deze week enorm geëscaleerd. Over en weer zijn er straatgevechten, raketbeschietingen en bombardementen. In onderstaande video wordt uitgelegd waarom het geweld in deze gebieden juist nu weer is opgelaaid. Tekst gaat verder onder de video. LIVE beelden Israël - HamasIsraël en Hamas zijn de afgelopen dagen wederom in een keiharde strijd beland. Raketaanvallen volgen elkaar in rap tempo op en het einde daarvan lijkt nog niet in zicht. Inmiddels vreest de Verenigde Naties voor oorlog; beide partijen wordt opgeroepen te stoppen met de aanslagen. Bekijk de beelden van NOS op 3 hierboven. Bekijk ook Viral: Rapper uit Gaza maakt video's over leven in oorlogsgebied Bekijk deze video » Heftige beelden: gebouwen in Gaza gebombardeerd op meters afstand van getuige Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: Dit is waarom er oorlog is tussen Israël en de Palestijnen

LIVE beelden Israël - Hamas
Israël en Hamas zijn de afgelopen dagen wederom in een keiharde strijd beland. Raketaanvallen volgen elkaar in rap tempo op en het einde daarvan lijkt nog niet in zicht. Inmiddels vreest de Verenigde Naties voor oorlog; beide partijen wordt opgeroepen te stoppen met de aanslagen.

Bekijk de beelden van NOS op 3 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit is waarom er oorlog is tussen Israël en de Palestijnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV