Emotionele beelden: Romain Grosjean pakt pole in derde race IndyCar

Emotionele beelden: Romain Grosjean pakt pole in derde race IndyCar

Voormalig Formule 1-coereur Romain Grosjean heeft tijdens zijn derde kwalificatie in de IndyCar Series poleposition veroverd. De 35-jarige Fransman was met een tijd van 1:09.4396 het snelst op het circuit van Indianapolis Motor Speedway. Het is voor Grosjean de eerste overwinning na zijn horrorcrash in Bahrein vorig jaar.

Bekijk de beelden van Romain Grosjean hieronder.

Emotionele beelden: <em>Romain Grosjean</em> pakt pole in derde race <em>IndyCar</em> Voormalig Formule 1-coereur Romain Grosjean heeft tijdens zijn derde kwalificatie in de IndyCar Series poleposition veroverd. De 35-jarige Fransman was met een tijd van 1:09.4396 het snelst op het circuit van Indianapolis Motor Speedway. Het is voor Grosjean de eerste overwinning na zijn horrorcrash in Bahrein vorig jaar. Bekijk de beelden van Romain Grosjean hieronder. Bekijk ook Video Romain Grosjean uit ziekenhuis: "Zonder halo had ik niet meer kunnen praten" Bekijk deze video » Beau gemist? Halo houdt Romain Grosjean in leven na heftige crash (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Emotionele beelden: Romain Grosjean pakt pole in derde race IndyCar


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emotionele beelden: Romain Grosjean pakt pole in derde race IndyCar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier