Kijken: Tweede repetitie Jeangu Macrooy op Songfestival-podium Ahoy

Kijken: Tweede repetitie Jeangu Macrooy op Songfestival-podium Ahoy

Afgelopen donderdag mocht Jeangu Macrooy voor het eerst op het podium van Ahoy staan met zijn 'Birth of a New Age', vandaag was het tijd voor de tweede repetitie van de Nederlander.

Kijken: Tweede repetitie <em>Jeangu Macrooy</em> op Songfestival-podium Ahoy Afgelopen donderdag mocht Jeangu Macrooy voor het eerst op het podium van Ahoy staan met zijn 'Birth of a New Age', vandaag was het tijd voor de tweede repetitie van de Nederlander. Finale SongfestivalDinsdag vindt de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Ahoy plaats. Fans van Macrooy moeten alleen nog eventjes wachten, Jeangu Macrooy is pas in de finale op 22 mei te bewonderen. Bekijk ook Jeangu Macrooy na eerste repetitie: ''Het is eindelijk begonnen!'' Bekijk deze video » Schokkende danser bij optreden Jeangu Macrooy: ''Het brengt je even uit balans'' Bekijk deze video » Eurovisie Songfestival 2021 leeft niet echt: hoe komt dat? (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Kijken: Tweede repetitie Jeangu Macrooy op Songfestival-podium Ahoy

Finale Songfestival
Dinsdag vindt de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Ahoy plaats. Fans van Macrooy moeten alleen nog eventjes wachten, Jeangu Macrooy is pas in de finale op 22 mei te bewonderen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Tweede repetitie Jeangu Macrooy op Songfestival-podium Ahoy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier