Video: Dit zijn de kandidaten voor de Lego Masters Kidsspecial

Video: Dit zijn de kandidaten voor de Lego Masters Kidsspecial

Het reguliere seizoen van LEGO Masters zit erop maar wees niet getreurd, vanavond is het namelijk tijd voor de speciale LEGO Masters Kidsspecial. In totaal zullen er zes kinderduo's tussen de zeven en twaalf jaar meedoen aan de special. in onderstaande video wordt bekend welke kinderen zullen meedoen aan het programma, en ze hebben er zin in!

Bekijk het fragment uit Lego Masters Kidsspecial hieronder.

Video: Dit zijn de <em>kandidaten</em> voor de <em>Lego Masters Kidsspecial</em> Het reguliere seizoen van LEGO Masters zit erop maar wees niet getreurd, vanavond is het namelijk tijd voor de speciale LEGO Masters Kidsspecial. In totaal zullen er zes kinderduo's tussen de zeven en twaalf jaar meedoen aan de special. in onderstaande video wordt bekend welke kinderen zullen meedoen aan het programma, en ze hebben er zin in! Bekijk het fragment uit Lego Masters Kidsspecial hieronder. De Lego Masters Kidsspecial is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Lego Masters Kidsspecial gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

De Lego Masters Kidsspecial is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Lego Masters Kidsspecial gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit zijn de kandidaten voor de Lego Masters Kidsspecial of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier