Eurovisie Songfestival: deelnemer Poolse delegatie heeft corona

Eurovisie Songfestival: deelnemer Poolse delegatie heeft corona

Iemand van de Poolse delegatie van het Songfestival is vandaag positief getest op corona. Om wie het precies gaat, is niet bekend. Donderdag was de hele Poolse delegatie nog negatief getest. Het is nog niet bekend wat dit betekent voor de deelname van Polen, maar ze zullen in ieder geval niet aanwezig zijn bij de openingsceremonie aanstaande zondag.

Bekijk de video van Euorvision hieronder.

<em>Eurovisie Songfestival</em>: deelnemer Poolse delegatie heeft corona Iemand van de Poolse delegatie van het Songfestival is vandaag positief getest op corona. Om wie het precies gaat, is niet bekend. Donderdag was de hele Poolse delegatie nog negatief getest. Het is nog niet bekend wat dit betekent voor de deelname van Polen, maar ze zullen in ieder geval niet aanwezig zijn bij de openingsceremonie aanstaande zondag. Bekijk de video van Euorvision hieronder. Bekijk ook Duncan Laurence over Songfestival: "Er hangt hier altijd een soort spanning" Bekijk deze video » Kijken: Tweede repetitie Jeangu Macrooy op Songfestival-podium Ahoy Bekijk deze video »
Songfestival :
Eurovisie Songfestival: deelnemer Poolse delegatie heeft corona


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eurovisie Songfestival: deelnemer Poolse delegatie heeft corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier