Nikkie de Jager: "Ik wil elke seconde van het Songfestival opslurpen!"

Nikkie de Jager: "Ik wil elke seconde van het Songfestival opslurpen!"

De droom van Nikkie de Jager (NikkieTutorials) is in vervulling gegaan. Volgende week staat zij op het grote Eurovisie-podium van Ahoy Rotterdam om samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley het Songfestival te presenteren. In de aanloop van de grote shows presenteert zij nu al de online show Looklab, waarin zij spreekt met de artiesten van alle deelnemende landen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Nikkie de Jager</em>: &quot;Ik wil elke seconde van het Songfestival opslurpen!&quot; De droom van Nikkie de Jager (NikkieTutorials) is in vervulling gegaan. Volgende week staat zij op het grote Eurovisie-podium van Ahoy Rotterdam om samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley het Songfestival te presenteren. In de aanloop van de grote shows presenteert zij nu al de online show Looklab, waarin zij spreekt met de artiesten van alle deelnemende landen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: presentatoren Songfestival zijn er klaar voor: “We doen het samen” Bekijk deze video » Songfestival: Bekijk de eerste aflevering van 'LookLab' met NikkieTutorials Bekijk deze video »
Songfestival :
Nikkie de Jager: "Ik wil elke seconde van het Songfestival opslurpen!"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager: "Ik wil elke seconde van het Songfestival opslurpen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier