Dionne Dichtbij: Máxima: "Foto's van het stel in 1999 waren kapitalen waard!"

Dionne Dichtbij: Máxima: "Foto's van het stel in 1999 waren kapitalen waard!"

In het nieuwe programma Dionne dichtbij: Máxima neemt Dionne Stax een duik in het leven van onze koningin, die op 17 mei haar vijftigste verjaardag viert. Als in 1999 duidelijk wordt dat Kroonprins Willem-Alexander een vriendin heeft, wil heel Nederland weten wie zij is.

<em>Dionne Dichtbij: Máxima</em>: &quot;Foto's van het stel in 1999 waren kapitalen waard!&quot; In het nieuwe programma Dionne dichtbij: Máxima neemt Dionne Stax een duik in het leven van onze koningin, die op 17 mei haar vijftigste verjaardag viert. Als in 1999 duidelijk wordt dat Kroonprins Willem-Alexander een vriendin heeft, wil heel Nederland weten wie zij is. Foto's kapitalen waardDe jacht op Máxima was geopend en de enkele foto's die gemaakt waren, waren dan ook direct kapitalen waard. Daarnaast was er een bijzonder feit, namelijk dat de ouders van Máxima van de gastenlijsten werden geschrapt. Wat was hier precies gaande? Dionne dichtbij: Máxima is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Dionne dichtbij: Máxima terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden Dionne dichtbij Máxima: wat voor leerling was onze koningin? Bekijk deze video » Zien: Het Songfestival Top 50 Muziekcafé met Dionne Stax is zaterdag te zien Bekijk deze video »

Foto's kapitalen waard
De jacht op Máxima was geopend en de enkele foto's die gemaakt waren, waren dan ook direct kapitalen waard. Daarnaast was er een bijzonder feit, namelijk dat de ouders van Máxima van de gastenlijsten werden geschrapt. Wat was hier precies gaande?

Dionne dichtbij: Máxima is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Dionne dichtbij: Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dionne Dichtbij: Máxima: "Foto's van het stel in 1999 waren kapitalen waard!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier