Belangrijke tweede repetitie voor Jeangu Macrooy: "Onderschatte act"

Belangrijke tweede repetitie voor Jeangu Macrooy: "Onderschatte act"

Zaterdag was het weer een belangrijke dag voor de Nederlandse inzending Jeangu Macrooy: de tweede repetitie is een feit. Niks gewijzigd: zowel de act als de kostuums zijn hetzelfde gebleven.

Volgens Aran Bade is er alleen in de visuals wat veranderd: "De teksten komen wat eerder in beeld, waardoor de lyrics duidelijker worden."

Belangrijke tweede repetitie voor <em>Jeangu Macrooy</em>: &quot;Onderschatte act&quot; Zaterdag was het weer een belangrijke dag voor de Nederlandse inzending Jeangu Macrooy: de tweede repetitie is een feit. Niks gewijzigd: zowel de act als de kostuums zijn hetzelfde gebleven. Volgens Aran Bade is er alleen in de visuals wat veranderd: "De teksten komen wat eerder in beeld, waardoor de lyrics duidelijker worden." OnderschatDe buitenlandse pers is tevreden over de act van Macrooy: "Ik vind het wel een redelijk onderschatte act", stelt één van de Vlaamse verslaggevers. De tekst gaat verder onder deze video'sBekijk ook Andere landen reageren op Jeangu Macrooy: ''Lekker energiek!'' Bekijk deze video » Kijken: Tweede repetitie Jeangu Macrooy op Songfestival-podium Ahoy Bekijk deze video » FrankrijkUiteraard is Frankrijk de grootste favoriet. De act repeteerde direct na de act van Jeangu. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
Songfestival :
Belangrijke tweede repetitie voor Jeangu Macrooy: "Onderschatte act"

Onderschat
De buitenlandse pers is tevreden over de act van Macrooy: "Ik vind het wel een redelijk onderschatte act", stelt één van de Vlaamse verslaggevers.

De tekst gaat verder onder deze video's

Frankrijk
Uiteraard is Frankrijk de grootste favoriet. De act repeteerde direct na de act van Jeangu.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Belangrijke tweede repetitie voor Jeangu Macrooy: "Onderschatte act" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier