De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? René Froger - Nooit meer zonder jou

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? René Froger - Nooit meer zonder jou

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? <em>René Froger - Nooit meer zonder jou</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Rene Froger zingt bij het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'Nooit meer zonder jou', origineel van Edsilia Rombley. In 2007 werd ze 21e met 'On Top Of The World'. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rene Froger zingt bij het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'Nooit meer zonder jou', origineel van Edsilia Rombley. In 2007 werd ze 21e met 'On Top Of The World'.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? René Froger - Nooit meer zonder jou of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier