De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Thomas Berge - Calm After the Storm

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Thomas Berge - Calm After the Storm

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? <em>Thomas Berge - Calm After the Storm</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Thomas Berge zingt bij het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'Calm After the Storm', origineel van de Nederlandse Songfestival-artiest The Common Linnets. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thomas Berge zingt bij het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'Calm After the Storm', origineel van de Nederlandse Songfestival-artiest The Common Linnets.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Thomas Berge - Calm After the Storm of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier